Színházi előadás a Nyitott Kör Egyesület támogatásával Budapesten

Sikeresen pályáztunk a Nyitott Kör Egyesület által meghirdetett színházi előadáson való részvételre, így az egyesület a belépő mellett az utazási költséget is kifizette. Az előadás címe: Közöd, avagy nem esik messze az alma a fájától.   Iskolánk 9/A osztálya kapott lehetőséget, hogy részt vegyen az utazáson.

Reggel 8 órakor gyülekeztünk az iskola előtt, ahová jött értünk a busz. Az utazás hamar eltelt, beszélgettünk, ettünk, nevetgéltünk.

A Budapesti programot a Gellért-hegyen kezdtük. Sajnos borult volt az idő, így nem láttunk el nagyon messzire, de meg tudtuk csodálni a főbb nevezetességeket. Mindenki számtalan fényképet készített a tájról, magáról és egymásról. Az idő gyorsan eltelt, és már mehettünk is az előadásra. A séta közben még sikerült körbejárni a Hősök terét, a városligetet. Volt, aki még nem volt Budapesten. Minden érdekes volt.

Közöd avagy nem esik messze az alma a fájától 075

Egy órakor elkezdődött az előadás. Sokat nem tudtunk előre róla, így mindenki izgatottan várta mi fog történni. Már az eleje furcsa volt, mert nem volt színpad, és mindenkinek le kellett ülnie a földre. A színészek bemutatkoztak és elkezdtünk beszélgetni a felnőtté vállassal kapcsolatos gondolatainkról. Mindenki nagyon meg volt szeppenve, nehezünkre eset, hogy hozzászóljunk. Az események gyorsan peregtek. Különböző jelenetekbe kapcsolódtunk be, játékos feladatokat oldottunk meg, szerepjátékokat játszottunk, beszélgettünk, és közben folyamatosan gondolkodtunk.  A hangulat nagyon jó volt, élveztük a zajló eseményeket. A 3 órás előadás gyorsan elrepült, és sajnálkozva konstatáltuk, hogy vége van. Reméljük lesz még lehetőség, hogy máskor is részt vehessünk hasonló programon.

A nap zárásaként még ellátogattunk az Aréna Plázába. A visszaúton is jó volt a hangulat, sokat nevettünk.

Köszönjük a lehetőséget!

Gulyásné Lovász Mária

Hozzászólások lezárva.