Köztisztviselők és Közalkalmazottak Ünnepe


 

2017. szeptember 29-én a Köztisztviselők és közalkalmazottak ünnepén Polgár Város Önkormányzata kitüntetést adományozott Molnárné Gargyi Márta gazdasági dolgozónknak Polgár Város Közszolgálatáért. A kitüntetéshez szívből gratulál az intézmény valamennyi dolgozója.

 

Molnárné Gargyi Márta 1960. február 12-én született Hajdúnánáson. 1979-ben házasságot kötött Molnár Lászlóval. Házasságukból három gyermek született. Két fiuk közül az idősebb Róbert, technikusi képesítéssel rendelkezik, egy magyarországi autógyárban dolgozik logisztikai területen, fiatalabb fiuk László, pszichiáter szakorvos, egy budapesti kórházban. Lányuk Krisztina, gyógyszerész egy budapesti gyógyszergyárban dolgozik orvostudományi területen.

MGMárta

1978-ban a polgári József Attila Gimnáziumban érettségizett és ezzel egyidejűleg gyors-és gépírói szakmát is megszerezte. 1987-ben a miskolci Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolában képesített könyvelő, vállalati tervező, statisztikusként végzett. 1997-ben mérlegképes könyvelői képesítést szerezett államháztartási szakon.  2007-ben a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Gazdálkodási szak pénzügy-számvitel szakirányon főiskolai diplomát vehetett át.

MGMárta2

1978. augusztusától kötelezte el magát a közszférában. Ettől az időponttól dolgozott a polgári Általános Iskolában, ahol adminisztrátori, pénztárosi feladatokat látott el, továbbá főkönyvi könyvelést és az intézmény pénzügyi beszámolóit készítette. A nyolcvanas évek elején megalakult KIGESZ-ben folytatta a szakmai tevékenységét. Ez az időszak szakmai előmenetelében jelentős szerepet töltött be. 1995- 1997 között a Gimnázium gazdaságvezetőjének nevezték ki. 1998-tól a Polgármesteri Hivatalban dolgozott pénzügyi előadóként. 2007-ben jelentős szerepet vállalt a középiskola átszervezésében. Nagy kihívást jelentett egy új szervezet kialakítása, pénzügyi számviteli rendszerének kidolgozása, nyilvántartásainak kialakítása, az intézmény gazdálkodásának irányítása, és a pályázatok pénzügyi lebonyolítása, amelyet jelenleg is felelősségteljesen végez.  2013-ban a Csemete Szociális Szövetkezet pénzügyi vezetői feladatait látta el. Sikereket könyveltek el a szövetkezet elnökével és projektmenedzserével több pályázat kapcsán is. Mindeközben felnőttképzés keretében Bér- és TB ügyintézőket tanított a Gimnáziumban.

Hozzászólások lezárva.