Jelképes kapunyitás iskolánk ötvenéves “születésnapján”

 

1966. február 7-én nyitotta meg kapuit a polgári József Attila Gimnázium, 2016-ban tehát ötvenéves fennállását ünnepelhetjük iskolánknak. A jubileum szellemében több rendezvény megszervezését is tervezzük az év során, s ezek között a legelső a jelképes kapunyitás lenne 2016. február 6-án.

A dátum megválasztásával a mindennapok életviteléhez igyekeztünk igazodni. Úgy gondoljuk, hogy a szombati időpont többek számára megfelelőbb lehet a vasárnapnál, a szándék pedig ¬– és mindaz, amit ki akarunk fejezni e programmal – nem csorbul jelentősen, ha egy kicsit előrébb hozzuk összejövetelünket.

Jelképes kapunyitás - plakát

2016. február 6-án, 11 és 14 óra között nyitva lesz iskolánk mindazok számára, akik bármilyen formában kötődnek a József Attila Gimnáziumhoz (jelenlegi neve: Berettyóújfalui Szakképzési Centrum József Attila Gimnáziuma és Szakképző Iskolája). Várjuk intézményünk egykori tanárait, diákjait, munkatársait – természetesen másokat is, akik érdeklődnek –, hogy e néhány óra alatt ismét megtekintsék épületünket, körbesétáljanak termein, felidézzék az emlékeket, beszélgessenek a régi barátokkal, ismerősökkel.

Lehetőség lesz egy kihelyezett üzenőfalra rövid feliratokat írni („Üzenet egykori iskolámnak”), valamint jelenlévő diákriporterünknek régi iskolai emlékeinkről, élményeinkről mesélni.

Polgár, 2016. január 29.

                                    Várva a február 6-ai találkozást

                                                                                              Üdvözlettel:

                                                                                                              az intézmény vezetősége

                                                                                                                        és pedagógusai

Hozzászólások lezárva.