Farsang a JAGSZI-ban

Iskolánkban már hagyománnyá vált, hogy minden évben vidám farsangi játékkal búcsúztatjuk a telet. Idén február 23-án délután került megrendezésre a várva várt esemény, amely a  ,, CSILLAGOK HÁBORÚJA” jegyében zajlott.

Az osztályok hetekkel a farsang napja előtt megkapták előzetes feladataikat. A film népszerű szereplőit kisorsoltuk az osztályok között, amelyeket le kellett rajzolniuk, majd a farsang napján be is kellett öltöznie egy tanulónak a kisorsolt figura jelmezébe. Szintén előzetes feladat volt a filmrészlet szinkronizálása, amelyre nagy izgalommal készültek az osztályok.

farsang2

A farsang napján meglepően sok tanuló öltözött be ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe. A tantestület is kivette részét a játékból, szinte mindenki jelmezt öltött. A játékos délután verseny formájában zajlott. A felnőtt oktatásban résztvevő tanulóink vállalták el a zsűri szerepét, ők értékelték az osztályok teljesítményét. Az osztályok jelmezes felvonulása után következtek a játékos feladatok, melyek között szerepelt tesztlap kitöltés, táncverseny, filmrészlet szinkronizálása, öltözködési verseny valamint az előzetesen elkészített rajzok bemutatása.

farsang1

Amíg a zsűri szorgalmasan dolgozott a pontok összesítésén, tombolán sorsoltuk ki azt a rengeteg ajándékot és felajánlást, amelyeket szponzorainktól kaptunk. Kisorsolásra kerültek szépségápolási cikkek, utalványok, kondi bérletek, ajándékcsomagok.

Végül elérkezett az eredményhirdetés ideje. Mindenki nagy izgalommal várta. A helyezettek ajándék csomagot és tortát kaptak. Az első helyezett 12/B osztály és a második helyezett 12/A osztály pedig 1 napos Lillafüredi osztálykiránduláson vehet részt a tavasszal. A tantestület csapata külön díjban részesült. Ráadásként minden osztály pizza utalványt kapott.

farsang3

A JAGSZI-ból ezen a délutánon minden tanuló szép és emlékezetes élményekkel térhetett haza.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani szponzorainknak és mindazoknak, akik felajánlásaikkal, ajándékaikkal hozzájárultak e nap sikeres lebonyolításához.

Mályi Lászlóné

DÖK segítő tanár

Hozzászólások lezárva.