Az idei farsang is jól sikerült

Március 3-án került megrendezésre a farsang a JAGSZI-ban. Az osztályfőnökök már hetekkel azelőtt kihúzták azokat a szakterületeket (pl.: oktatás, egészségügy), amelyek alapján az osztályuknak fel kellett díszíteniük a termüket, bemutatniuk az adott terület jellemzőit, s néhányan be is öltöztek, hogy hitelesebb képet adjanak témájukról.

Mindenki komolyan vette a felkészülést, hiszen az osztályok egymással versenyeztek. A nap folyamán kérdőívet kellett kitölteni, egy-egy jelenetet kellett előadni az illemszabályok széles témaköréből, hogy egy adott szituációban mit illik tenni, és mit nem. Ezek a feladatok szintén beleszámítottak a végső eredménybe.

A farsangi vetélkedő győztese a 12/A, második helyezettje a 12/B, a harmadik helyezettje a 10/A lett. Az osztályverseny mellett egyéni verseny is volt, melynek keretein belül süteményeket, tortákat kellett a jelentkező diákoknak otthon készíteniük, azt értékelte a zsűri, melynek tagjai Bűdi Miklósné, Kiss Balázsné és Strubáné Fenyves Anita igazgató asszony volt. A megszokott tombolasorsolás sem maradt el, hasznos ajándékokat lehetett nyerni.

Összességében nagyon jól telt a nap, hiszen az osztályok összefogtak közös céljuk érdekében.

 

Petrik Noémi, 12/A

9. A

9. A

 

10. A

10. A

 

11. A

11. A

 

11. B

11. B

 

12. A

12. A

 

12. B

12. B

 

A mazsorettek fellépése

A mazsorettek fellépése

 

A győztes csapat

A győztes csapat

 

Hozzászólások lezárva.